Minx Slip IV
Minx Slip IV
Minx Slip IV
Minx Slip IV
Minx Slip IV
Minx Slip IV
Minx Slip IV
Termékleírás

A Minx Slip IV a steppelt, vízhatlan textil felsőrésszel készült női Columbia rövid csizmák klasszikus darabja, mely az elmúlt évekhez képest most megújult külsőt kapott. Felsőrészének új designja még divatosabbá, fiatalosabbá varázsolta ezt a klasszikust, mely az új stílusával garantáltan a hölgyek kedvence lesz. A meglepően könnyű, mindössze 328 grammos csizma kis súlya ellenére nagyfokú technikai tudással bír, ugyanis Omni Tech membránja és vízzáró szalaggal szigetelt varratai teljes vízhatlanságot és aktív páraáteresztő képességet garantálnak, míg Omni Heat hővisszaverő fóliája és a 200 grammos bélésanyag a legnagyobb hidegben is melegen tartják a lábfejet. Rugalmas, kivehető talpbetétje a lábfej formáját követi, így kényelmes viseletet nyújt akár hosszabb időn keresztül is. Talpának gumibortása jól tapad a csúszós, havas felületeken is. A csizma felvételét az elasztikus szárperemen elhelyezett húzóka teszi könnyebbé. A kifejezetten nőies megjelenésű, steppelt felsőrészes rövid csizmát a téli időszakban ajánljuk a hölgyek mindennapos ruházatának részeként, munkába járásra, hétvégi programokra.

Termék részletek
Főbb tulajdonságok:
  • Vízhatlan
  • lélegző
  • Hőtartó
  • Könnyített középtalp
  • Magas tapadás
Anyagösszetétel:
  • Vízhatlan, steppelt, szintetikus textil felsőrész elasztikus szárperemmel
  • kivehető, a láb formáját követő talpbetét
  • nyomot nem hagyó, magas tapadást biztosító gumi talpborítás
Szín:
  • piros
Cikk kód:
  • 1950851-z-524
Minx Slip IV
Technológiák
Omni-Tech
Omni-Tech

Vízhatlan-lélegző membrántechnológia

Az Omni Tech védelmi rendszerének első rétege az DWR külső kenés, amely a vizet lepergetve meggátolja, hogy az elérje a belső rétegeket. A következő réteg egy mikroporózus membrán, amely a vízhatlanságot és a páraátersztő képességet biztosítja.

Omni-Heat
Omni-Heat

Hőtartó és szigetelő technológia

Az Omni-Heat a Columbia által kifejlesztett, funkcionális ruházatoknál alkalmazott technológiai megoldás, ami hideg időben is kényelmesen, melegen tart. A mozgás közben a test által termelt hő visszaverésének köszönhetően vékonyabb termékek esetén is maximális hőtartó képességgel rendelkezik.

TechLite
TechLite

Párnázott középtalp kialakítás

A Techlite középtalpat speciálisan arra fejlesztették ki, hogy megnövelt párnázottságot és védelmet biztosítson az outdoor cipőkben. Ez a tartós anyagú középtalp elnyeli a talaj egyenetlenségeit és rugalmas lépést biztosít a cipő viselőjének.

Omni-Grip
Omni-Grip

Maximális tapadást biztosító talpkialakítás

Az Omni Grip talpak mintázata és anyagösszetétele a legoptimálisabb tapadást biztosítják. A kapaszkodó-zónák és a speciális mintázat jégen, latyakos vagy letaposott hóban is biztos járást nyújtanak, a talp alá kerülő vizet oldalirányban kivezetik.

Minx Slip IV

női hótaposó - piros1950851-z-524-6
39 990 Ft
27 990 Ft

piros

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett

Minx Slip IV

női hótaposó - piros1950851-z-524-6
39 990 Ft
27 990 Ft

piros

Minx Slip IV
30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett