Keresztnév megadása kötelező!
  Vezetéknév megadása kötelező!
  Valótlan keresztnév!
  Valótlan vezetéknév!
  Ez nem email cím!
  Email cím megadása kötelező!
  Ezzel az email címmel már regisztráltak!
  Jelszó megadása kötelező!
  Speciális karakterek nem engedélyezettek!
  Legalább 6 karakter szükséges!
  Legfeljebb 16 karakter engedélyezett!
  A jelszavak nem egyeznek!
  A Felhasználási feltételeket kötelező elfogadni!
  Az email cím vagy jelszó hibás!

  Biztonságos vásárlás

  A Columbia webshopunk az OTP Bank által biztosított bankkártyás és a PayPal fizetési módot nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A webshop a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, az OTP Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a webshop nem értesül, azokat csak az OTP Bank érheti el, mely a tranzakció eredményéről a fizetést követően a webshopot tájékoztatja. A kártyás fizetéshez a böngészőprogramnak támogatnia kell az SSL titkosítást. A vásárolt áruk ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül bankszámláján.

  Információk az OTP Bank által garantált biztonságos bankkártyás fizetésről

  Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Az OTP Bank rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a OTP Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el az OTP Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

   

  Elfogadott kártyák

  Az OTP Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard, Mastercard Electronic a VISA termékcsaládba tartozóVISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi), csak az OTP Bank által kibocsátott Maestro, illetve American Express bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

   

  A fizetés lépései

  1. A webshopban kiválasztod az árut, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánod teljesíteni.

  2. Ezt követően átkerülsz az OTP Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait kell megadnod.

  3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatod el a tranzakciót

  4. A fizetést követően visszatérsz a webshopba, ahol a tranzakció eredményéről visszaigazolást kapsz. A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, az OTP Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével. Amennyiben nem kerülsz visszairányításra a fizetőoldalról webshopba úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattintasz, ill. bezárod a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülnél az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kívánsz tájékozódni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot számlavezető bankoddal.

   

  A PayPal egy nemzetközi készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Így az internetes vásárlások során nem szükséges a bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni a webshop részére, a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Ha még nem vagy PayPal felhasználó, ide kattintva regisztrálhatsz.

   

  Internetes bankkártyás fizetésnél mindig ügyelj az alábbiakra:

  • Biztosítsd, hogy titkos kártyaadataidhoz, webshop jelszavához és a vásárláshoz használt e-mail címhez illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá!

  • Használj olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót! Információk az OTP Bank által garantált biztonságos bankkártyás fizetésről.