Keresztnév megadása kötelező!
  Vezetéknév megadása kötelező!
  Valótlan keresztnév!
  Valótlan vezetéknév!
  Ez nem email cím!
  Email cím megadása kötelező!
  Ezzel az email címmel már regisztráltak!
  Jelszó megadása kötelező!
  Speciális karakterek nem engedélyezettek!
  Legalább 6 karakter szükséges!
  Legfeljebb 16 karakter engedélyezett!
  A jelszavak nem egyeznek!
  A Felhasználási feltételeket kötelező elfogadni!
  Az email cím vagy jelszó hibás!

  A Columbia márka története

  • A Columbia Sportwear Company-t 1938-ban alapították. Egy kis családi kalapforgalmazó vállalkozásból a világ egyik legnagyobb outdoor ruhamárkájává és az Amerikai Egyesült Államok vezető síruha forgalmazójává nőtte ki magát.
  • A Columbia kiterjedt termékválasztékában többek között megtalálható az outdoor- és utcai ruhák, a sí- és sportruházat, a túra- és utcai lábbelik és kiegészítők széles választéka. Funkcionális, stílusos és értéket hordozó, innovatív technológiákat  felsorakoztató termékek kifejlesztése és gyártása az, amivel a Columbia foglalkozik.
  • A Columbia volt az egyik első olyan gyártó, amely vízhatlan/lélegző anyagból készített dzsekit.
  • A 80-as években vezették be azt az áttörést jelentő technológiát, amely a Columbia Interchange System névre hallgat. Ez a 3 az 1-ben megoldás egy külső héj és egy kicipzárazható, önmagában is hordható belső kabát kombinációja, melyet azóta majdnem minden márka átvett és alkalmaz.
  • Ezt követően, az évek során számtalan technológiai fejlesztéssel és újítással álltak elő, ami mára a márkát az outdoor/sí iparág egyik vezető világmárkájává tette.
  • Napjainkban a Columbia Sportwear több ezer alkalmazottat foglalkoztat világszerte, és a világ majd minden országában forgalmaz és árul termékeket.